MojaVáha.sk – Vieš, aká je tvoja váha?

Tento článok je písaný prevažne pre dámsku časť nášho publika, avšak aj páni môžu pokračovať v čítaní 😉

Ako väčšina dievčat, aj ty si určite často hovoríš , či náhodou nemáš nadváhu. Vieš aká je správna váha v tvojom veku? Upokojíme ťa. Je to totiž individuálne a to veľmi. 55 kilogramov môže vyzerať rôzne, takže jedným z presnejších prepočtov je BMI index. Ani ten Vám však presne nepovie, aká je Vaša váha. Respektíve to, či je ideálna alebo nie. Myslíš si, že si príliš tučná alebo naopak? Premýšľaš o tom, či by si nemala nejaké to kilo pribrať! 

Približnú predstavu ti dá BMI index . V plnom znení ide o skratku Body Mass Index. Je to on-line počítadlo na stránkach MojaVáha.sk , ktoré ti po zadaní vstupných dát prakticky okamžite napíše , či je tvoja váha OK. Alebo či naopak nemáš obezitu či miernu nadváhu. BMI sa dá vypočítať aj doma, ale na vyššie uvedenej stránke je prehľadný kalkulátor, ktorý Vám s prepočtom výrazne pomôže.

Okrem toho ti odporúčame sledovať blog MojaVáha.sk, pretože tu nájdeš vždy informácie ohľadom zdravého životného štýlu a stravovania. A tiež cvičenia či návody na to, ako schudnúť. Ak teda okrem nás hľadáš ešte blog, ktorý sa oplatí pravidelne čítať, potom je to zaručene novovzniknutý projekt MojaVáha.sk 🙂

Značky:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

1 responses to “MojaVáha.sk – Vieš, aká je tvoja váha?”

  1. cvicenie says :

    MojaVáha.sk je skvelý portál, držíme im palce 🙂

Pridaj komentár